.
.
.
Meedoen met onze activiteiten is makkelijk en voordelig. Hoe het werkt en wat het kost lees je op deze pagina
.
Direct naar alle zondagtrails
Direct naar alle trailreizen en -weekenden

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Altenahr trail weekend

Trailrun weekend Ahrthal (vol)

12 april 2024 @ 14:00 - 14 april 2024 @ 14:00

Het Ahrthal weekend van 12 t/m 14 april is vol, mail ons als je graag op de wachtlijst komt.

In het weekend van vrijdag 12 t/m zondag 14 april 2024 gaan we voor een trailweekend naar het prachtige Ahrthal in Duitsland.

Na de overstroming van juli 2021 krabbelen de dorpen in het Ahrthal er langzaam weer bovenop. Op verschillende plekken zijn bruggen verdwenen of wordt er gewerkt aan het herstel. De routes in de bossen zijn niet aangetast en liggen er prachtig bij. De dorpen zijn ondertussen weer klaar om gasten te ontvangen en verwelkomen deze met open armen.
Het gebied rondom het Ahrthal is een prachtig, rotsachtig, trail gebied. We lopen elke dag een- of meerdere routes vanuit ons hotel in Altenahr. Delen van de routes zijn technisch en steil, maar elke dag staat er ook een route zonder klimmen en klauteren op het programma. Voor lopers met hoogtevrees is dit weekend niet aan te bevelen.
We verblijven, op basis van halfpension, in een 3-sterren hotel in het plaatsje Altenahr. Alle kamers zijn 2-persoons met 2 losse bedden. Het hotel is na de overstroming geheel opgeknapt. De lunch verzorgen wij zelf, ergens langs onze route. Het plaatsje Altenahr ligt op ca. 3 uur rijden vanaf Utrecht.

In onze agenda nog meer Trailreizen en -weekenden

Gegevens

Begin:
12 april 2024 @ 14:00
Einde:
14 april 2024 @ 14:00
Evenement Categorieën:
,

Overige informatie

Losse betaling
€ 400