.
.
.
Meedoen met onze activiteiten is makkelijk en voordelig. Hoe het werkt en wat het kost lees je op deze pagina
.
Direct naar alle zondagtrails
Direct naar alle trailreizen en -weekenden

Laden Evenementen
wijntrail-ahrtal trailweekend

Trailrun weekend Ahrthal (voorinschrijving)

20 september 2024 @ 14:00 - 22 september 2024 @ 14:00

Van vrijdagmiddag 20 september t/m zondag 22 september gaan we voor een Trailweekend naar het Ahrtal in Duitsland. Op zaterdagmiddag lopen we door de wijngaarden en proeven de lokale wijnen. We hebben maximaal plaats voor 25 deelnemers.

Dit weekend is camping Denntal in Ahrbruck onze uitvalsbasis, vanaf hier lopen we direct de prachtige trailpaden van het Ahrtal op. Het weekend is exclusief accommodatie, je reserveert zelf een plek voor je tent of camper of je regelt een hotelletje of B&B in de buurt (i.v.m. het programma niet te ver). We hebben speciaal voor onze groep ook een optie op een aantal  kamers in een pension in Ahrbruck genomen.

Om te inventariseren of, en hoeveel belangstelling er voor dit weekend is, openen we een voorinschrijving. Deze inschrijving is zonder verplichting, we openen op een later moment de definitieve inschrijving.

Het programma begint op vrijdagmiddag met een pittige heuveltraining (het is tenslotte VerticalFriday !) of een hike in de omgeving van de camping. Op zaterdagochtend keuze uit een trail of een hike door de bergen in de omgeving. ’s middags gaan we op stap door de wijngaarden en sluiten we af met een proeverij van de lokale wijnen. Op zondagochtend sluiten we af met een Trail of hike naar keuze (meerdere afstanden). Na de picknick op de camping sluiten we het weekend af.

Naar de voorinschrijving

 

In onze agenda nog meer Trailreizen en -weekenden

Gegevens

Begin:
20 september 2024 @ 14:00
Einde:
22 september 2024 @ 14:00
Evenement Categorieën:
,

Overige informatie

Losse betaling
€ 400