.
.
.
Meedoen met onze activiteiten is makkelijk en voordelig. Hoe het werkt en wat het kost lees je op deze pagina
.
Direct naar alle zondagtrails
Direct naar alle trailreizen en -weekenden

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
TRCU Start2Trail

Start2Trail voorjaar 2024 1e training

4 april 2024 @ 19:00 - 20:00

TRCU START2TRAIL

Dacht jij dat trailrunning alleen voor mannen met baarden is, die 100 km aan een stuk door de bergen rennen? Zeker niet!

Trailrunning is voor iedereen die een beetje sportief is en houdt van sporten in de natuur. Niet moeilijk, niet gevaarlijk en o zo mooi!

Wil je een keer iets anders dan op de weg lopen, of vind je het leuk in groepsverband een nieuwe sport te leren kennen: de TRCU neemt je mee op je eerste trailavontuur!

We gaan met elkaar trainen voor wellicht je eerste echte trailrun op de Utrechtse Heuvelrug, op 7 juli. Je kan kiezen uit een 5, 10 of 15 kilometer afstand.

Uiteraard sturen we je niet onvoorbereid op pad. We zullen 10 weken lang samen trainen. Tijdens de trainingen leer je alles over trailrunnen en wat er allemaal bij komt kijken.

Het is aan te raden dat je een beetje loop ervaring hebt, maar je niveau maakt niet uit. We zorgen dat het voor iedereen uitdagend is en dat je met veel plezier kennis gaat maken met het trailrunnen.

Behalve de trainingen krijg je ook een persoonlijk schema waarbij je elke week contact hebt met je trainer. Want met alleen een avond per week lopen kom je er natuurlijk niet.

Houd er rekening mee dat je toch minimaal twee keer per week een stuk(je) moet lopen (de tweede training mag natuurlijk wel op de weg of de baan).

De trainingen starten op donderdag 4 april en zullen elke donderdagavond om 19:00 zijn in Doorn.De kosten voor het Start2Trail pakket zijn 119 euro.

Inclusief
– Tien trainingen gegeven door een ervaren  en gecertificeerde trainer en ervaren trailrunner

– Persoonlijk schema waarbij je wekelijks contact hebt met je trainer

– Deelname aan TRCU trailrun event op 7 juli 2024

–  Goodybag Trailrun Store

Vul via de link je gegevens in als je mee wil doen, mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen via e-mail op info@trcu.nl

Gegevens

Datum:
4 april 2024
Tijd:
19:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Doorn

Organisator

TRCU

Overige informatie

Losse betaling
€ 119