.
.
.
Meedoen met onze activiteiten is makkelijk en voordelig. Hoe het werkt en wat het kost lees je op deze pagina
.
Direct naar alle zondagtrails
Direct naar alle trailspecials
Direct naar alle trailreizen en -weekenden

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
Recurring Event Evenementenreeks: Mag het een Kilometertje meer zijn?!

Mag het een Kilometertje meer zijn?!

26 maart 2022 @ 08:00 - 11:00

 

Wat goed! Je ziet het zitten om voor jezelf een mooi doel te stellen voor volgend jaar. Wij denken ook dat je het kan en willen je graag begeleiden door middel van leuke en informatieve themadagen vol presentaties en natuurlijk trainingen, en een persoonlijk trainingsschema.

Wanneer? We starten op 20 november met het volgende Kilometertje Meer programma. Op 30 april en 1 mei 2022 is de Trail Du Grand Ballon, zet deze datum vast in je agenda. Dit is de dag dat je de 21, 32, 48 of 70 kilometer door de Franse Vogezen gaat afleggen! *

Wie kan er meedoen? Dit programma is voor iedereen met een goede basisconditie. We kijken samen met jou welke afstand het beste past bij je huidige conditie en waar we je op een verantwoorde manier naartoe kunnen begeleiden.

Het programma in het kort:

 • Persoonlijke schema’s Wij maken een schema dat aansluit bij je doel, je huidige niveau en je trainingsmogelijkheden.
 • Bijeenkomsten/Trainingsdagen 3 zaterdagen komen we samen en zorgen we voor een dag vullend programma met presentaties. Natuurlijk gaan we dan ook lopen.
 • Veel aandacht voor blessurepreventie, core stability en balans
 • Vraagbaak voor advies Online blijven we met elkaar verbonden via Whatsapp, mail en je interactieve trainingsschema en zijn we bereikbaar voor vragen en adviezen.
 • Het exclusieve TRCU ‘Mag het een kilometertje meer zijn’ T-shirt
 • Inschrijving voor de Trail Du Grand Ballon en overnachtingen dat weekend (optioneel)
 • Inschrijving Trail de la Soup (Optioneel)
 • Extra trainingen tegen gereduceerd tarief (optioneel) Tijdens de reguliere TRCU-trainingen op zondag en tijdens de TRCU Trailspecials bieden we de komende maanden langere afstanden aan. Als deelnemer aan ‘Mag het een kilometertje meer zijn’ kun je voor een gereduceerd alle zondagen mee trainen (inclusief de specials). Daarnaast kan je (optioneel) voor een gereduceerd tarief 1 doordeweekse dag met ons meetrainen.
 • Extra trainingsweekenden en overnachting in de Vogezen tijdens de trail du Grand Ballon met 10% korting (Optioneel)

Voor in je agenda:

 • 20 november 2021 Kickoff en eerste TRCU ‘kilometertje meer’ dag. Deze dag doen we een test om te kijken waar je op dat moment conditioneel staat.
 • 29 januari 2022 TRCU ‘kilometertje meer’ dag – 26 maart TRCU ‘kilometertje meer’ dag
 • 30 april 2022/ 1 mei 2022 Race day!! (optioneel de mogelijkheid om een overnachting te boeken zodat je niet helemaal terug hoeft te rijden na de race)

Optioneel: Weekend 5 december 2021 Trail de la Soup (Ardennen)

Kosten: We bieden dit programma aan met twee optionele aanvullende pakketten

 • TRCU Kilometertje meer pakket 3 dag vullende trainingsdagen met thema bijeenkomsten, een persoonlijk interactief schema, begeleiding en het T-shirt € 300,-
 • Aanvullend pakket weekendtraining op de Heuvelrug, inclusief 2 Trail Specials buiten de Heuvelrug Je mag elke** zondag (van 20 november – 1 mei 2022) met ons op pad € 140,-
 • Aanvullend pakket doordeweekse training Je mag 1 doordeweekse training naar keuze, per week, meedoen € 75,- Inschrijven voor de winter/ voorjaars editie is niet meer mogelijk

* Mocht dit evenement door Corona niet door kunnen gaan, dan bieden we een alternatieve TRCU-Trail aan binnen de mogelijkheden die er op dat moment zijn.
** Met uitzondering van feestdagen en weekenden waarin we TRCU – weekenden organiseren
*** Mocht je binnen 2 maanden door een blessure het programma moeten staken dan vindt restitutie van 50% van het inschrijfgeld plaats

Kilometertje Meer winter / voorjaar zit vol. Inschrijven voor de winter/ voorjaars editie is niet meer mogelijk

Gegevens

Datum:
26 maart 2022
Tijd:
08:00 - 11:00
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

TRCU