.
.
.
Meedoen met onze activiteiten is makkelijk en voordelig. Hoe het werkt en wat het kost lees je op deze pagina
.
Direct naar alle zondagtrails
Direct naar alle trailreizen en -weekenden

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Amerongse Koploop

Amerongse Koploop

15 april 2023 @ 09:30 - 16:00

Amerongse Koploop

Op zaterdag 15 april organiseert Greenrace in samenwerking met de Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug de Amerongse Koploop.
Op zaterdag 15 april 2023 wordt de 23ste editie van de legendarische Amerongse Koploop georganiseerd. Dit evenement is een gezellige en uitdagende trail door de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Amerongen en Leersum. De routes zijn vorig jaar geheel vernieuwd en deze worden ook voor de wandelaars onder ons aangeboden met de Koploop Hike.

De Koploop kent verschillende afstanden. Voor de jeugd van 3 t/m 7 jaar is er de Kidsrun van 750 meter en jeugd van 8 tot 12 jaar kunnen meedoen aan de Kidsrun van 1500 meter. Voor senioren staat de 6, 10 en 16 kilometer Koploop trail kilometer op het programma. De 16 km trail heeft een uitdagend parcours met 210 hoogtemeters. Voor alle wandelaars is de keuze voor de 10 of 16 kilometer Koploop Hike.

Van het inschrijfgeld gaat 25% naar de stichting Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in het kader van “Sporten in en vóór de natuur”. De inschrijfkosten zijn gelijk aan de 2022 editie. Bovenop het inschrijfgeld is een drankmunt opgenomen voor de hikers en trailrunners. Hiermee kan je een lekker lokaal biertje halen van brouwerij Hemursbier. Een biologische sapje of glas wijn kan natuurlijk ook. Restaria De Brabander is op het sfeerplein aanwezig met friet van vers gesneden aardappelen. Het Leersumse koffiehuis Yafé is aanwezig met filterkoffie van de Moccamaster.

Alle deelnemers krijgen een uniek Koploop startnummer en duurzame GreenRace medaille. Bij de start/finish is een sfeerplein om nog even gezellig te blijven hangen. Sportief en gezond op pad met je collega’s? De ondernemers in Leersum en Amerongen zijn nadrukkelijk uitgenodigd om met een team mee te doen. Het is mogelijk om meerdere deelnemers in één keer in te schrijven.

Inschrijven Koploop 15 april

 

Wil je goed voorbereid aan de start staan? Doe dan mee met de Parcoursverkenning op zondag 2 april Aanmelden

-Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze Trail- en trainingsweekenden

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
09:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,