.
.
.
Meedoen met onze activiteiten is makkelijk en voordelig. Hoe het werkt en wat het kost lees je op deze pagina
.
Direct naar alle zondagtrails
Direct naar alle trailreizen en -weekenden

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond buddy to buddy hardlopen

19 april 2023 @ 19:30 - 21:00

Buddy to Buddy zoekt hardlopers met een groot hart.

Sinds kort is de Utrechtse Heuvelrug een initiatief rijker namelijk Buddy to Buddy. Deze kersverse organisatie koppelt vluchtelingen en statushouders aan de inwoners van de Utrechtse
Heuvelrug op basis van gelijkwaardigheid. Hiermee gaan ze enerzijds het sociale isolement onder vluchtelingen tegen en vergroten ze anderzijds de betrokkenheid van Nederlanders bij de integratie van hun nieuwe dorpsgenoten.

Het idee is simpel, je leert je buddy kennen tijdens een feestelijk matchingsdiner dat op 15 mei plaatsvindt en spreekt daarna wekelijks met elkaar af op een zelfgekozen moment. Dit doe je niet
alleen, samen met jou zijn er zo’n 25 andere buddykoppels die hetzelfde avontuur aangaan. Zo ontstaat er naast het één-op-één contact ook een community van mensen die met elkaar optrekken.
Gedurende het project vinden er namelijk geregeld leuke activiteiten plaats. Na vier maanden wordt het matchingstraject afgesloten met een slotfeest.

Deze matchingsronde is extra bijzonder. Want dit keer koppelen we Heuvelrugse hardlopers aan nieuwkomers die (willen leren) hardlopen. Onder begeleiding van ervaren trainers trainen de
buddykoppels wekelijks samen én bouwen tegelijkertijd een waardevol contact met elkaar op. We werken toe naar deelname aan de Maarten Maartens Trailrun in het najaar van 2023, van 5,10 of 20 km. Details zullen we tijdens de informatieavond presenteren.

Bij Buddy to Buddy kun je van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door jouw wereld open te stellen voor een ander ontstaat er ruimte voor contact van mens tot mens. Ben je nieuwsgierig geraakt naar dit project en wil je meer weten?

Op 19 april is er een informatieavond op de Hoofdstraat 260 in Driebergen van 19:30 tot 21:00.
Deze avond is voor geïnteresseerden waarin we alle ins en outs over het project delen.

Stuur een mail naar utrechtseheuvelrug@buddytobuddy.nl
of meld je aan via de website: www.buddytobuddy.nl/utrechtseheuvelrug

Gegevens

Datum:
19 april 2023
Tijd:
19:30 - 21:00