.
.
.
Meedoen met onze activiteiten is makkelijk en voordelig. Hoe het werkt en wat het kost lees je op deze pagina
.
Direct naar alle zondagtrails
Direct naar alle trailreizen en -weekenden

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Kilometertje Meer

Informatie avond Kilometertje Meer 30 juni

30 juni 2022 @ 19:30 - 21:00

Wil jij je grenzen verleggen? Een kilometertje meer, meerdere dagen lopen of misschien zelfs je eerste ultra trail? En dat op een verantwoorde manier doen met persoonlijke begeleiding? Met een leuke groep gelijkgestemden samen je doel bereiken? Dan is ‘kilometertje-meer’ iets voor jou!

Na twee succesvolle edities kijken we alweer vooruit naar deel 3 van ‘Mag het een kilometertje meer zijn?!’ De voorbereidingen zijn bijna rond en we zijn klaar om alles met jullie te delen.

Op donderdagavond 30 juni om 19:30 organiseren we een informatieavond over het aankomende ‘Mag het een kilometertje meer zijn ?!’ programma. We zijn deze avond te gast in de Cantina bij atletiekbaan Overvecht in Utrecht. Bij binnenkomst is er Koffie en thee en na afloop tijd om met een drankje nog even na te praten. Het eerste drankje is op onze kosten.

We zullen deze avond samen met de deelnemers terugblikken op de vorige editie en daarna een presentatie geven over het programma waar we na de zomer mee gaan starten.

Benieuwd naar het einddoel van het aankomende Kilometertje Meer programma? Dat houden we nog even geheim, maar op de informatieavond zullen we er alles over vertellen.

Wil je erbij zijn? Vul dan je gegevens in.
Aanmelden

Gegevens

Datum:
30 juni 2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Franciscusdreef 4, Utrecht
Franciscusdreef 4
Utrecht, Nederland
+ Google Maps