.
.
.
Meedoen met onze activiteiten is makkelijk en voordelig. Hoe het werkt en wat het kost lees je op deze pagina
.
Direct naar alle zondagtrails
Direct naar alle trailreizen en -weekenden

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Dwars door de Warche

Trailrun weekend Ardennen

24 november 2023 @ 14:00 - 26 november 2023 @ 15:00

Het Ardennen Trailrun weekend is vol. Mail ons als je graag op de wachtlijst komt.

Voor ons Ardennen trailrun weekend gaan we voor de derde keer naar het plaatsje Xhoffraix, in de buurt van MalmedyXhoffraix ligt boven de vallei van de rivier de Warche, met zijn bossen, slingerende paden en watervallen. Enkele kilometers verderop begint het bijzondere hoogveengebied van de ‘Hautes Fagnes/ Hoge Venen‘ hoogvlakte.

Zoals jullie van ons gewend zijn verzorgen we een uitdagend en sportief programma met veel keuzemogelijkheden. Zo hebben we elke dag verschillende Trail afstanden en een Hike groep. Na een pittige dag op de trails zorgen we voor lekker en gezond eten en kan je even relaxen in de sauna of hot-tub.Globaal programma (onder voorbehoud):
– Vrijdag 24 november: Aankomst vanaf ca.14:00 uur. Vertical Friday (heuveltraining) of een relaxte trail of hike door de vallei van de Warche
– Zaterdag 25 november, Lange Trail of Hike langs de waterval en naar de hoogvlakte ‘Hoge Venen’ (verschillende afstand- en tempogroepen)
– Zondag 26 november, Trail langs watervallen en naar Burcht Rheinhardstein (Verschillende afstand- en tempogroepen). Na een late lunch eindigt het trailweekend om ongeveer 15:00 uur.De locatie: Het huis dat we hebben gehuurd ligt buiten Malmedy, op slechts enkele kilometers van de Hoge Venen, het hoogste punt van België. Het huis ligt boven de vallei van Warche, het startpunt van veel trail- en wandeltochten. De hoogteverschillen maken de tochten pittig, maar met een goede conditie is dat goed te doen.Het verblijf: het verblijf dat we geboekt hebben is een mooi en comfortabel groepsverblijf en biedt ruimte aan 20 personen. Totaal zijn er 9 slaapkamers met eigen badkamer. Om even te relaxen is er ook een sauna.Wij zorgen tijdens het Ardennen trailrun weekend vanaf aankomst t/m het vertrek voor ontbijt, lunch en diner. Tijdens het diner is er wijn en bier, tussendoor altijd fruit, thee, koffie en frisdrank/sap. Koken, afwassen en opruimen doen we samen.Vervoer: Eigen vervoer / carpoolen
Prijs volledig verzorgd Ardennen weekend vrijdag – zondag: (2 nachten) € 320,-
We vragen bij de inschrijving een aanbetaling van  € 100, restant betaling 1 maand voor vertrek.

In het geval je zou moeten annuleren betaal je:
-Bij annuleren tot 1 maand voor vertrek € 50,- administratiekosten
-Bij annuleren van 1 maand tot 1 week voor vertrek 50% restitutie
-Bij annuleren korter dan 1 week voor vertrek geen restitutie

De reis gaat door bij voldoende aanmeldingen .

Meer informatie en inschrijven

Meer Trailreizen en -weekenden

Gegevens

Begin:
24 november 2023 @ 14:00
Einde:
26 november 2023 @ 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Overige informatie

Losse betaling
€ 320