Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

In verband met de Corona maatregelen wordt het Ardennen Trailweekend van 19 t/m 21 juni verplaats naar een later datum. Meer informatie hierover volgt snel


In het weekend van 19 t/m 21 juni organiseren wij voor de 3e keer een trailweekend naar de Belgische Ardennen. We gaan flink klimmen, dalen en wellicht moeten we door de Ourthe waden om weer bij ons verblijf terug te komen. We organiseren meerdere sportieve activiteiten en begeleiden op vrijdagavond, zaterdag en zondag trailtochten en wandelingen in de prachtige omgeving. Op basis van de wensen en de conditie van de deelnemers variëren de tochten van 10 tot ongeveer 25 kilometer.

De locatie: Nisramont ligt midden in een geweldig natuurgebied midden in de Ardennen, nabij de Ourthevallei, in de buurt van La Roche-en-Ardenne en Houffalize. Dit gebied is bij menig trailrunner bekend vanwege de prachtige trailroutes.

Het verblijf: het verblijf dat we geboekt hebben is een eenvoudig groepsverblijf en biedt ruimte aan 30 personen, je slaapt met meerdere personen op een slaapzaal of kamer.

Programma: het programma begint op vrijdagmiddag, maar aankomst op zaterdag is ook mogelijk. Voor degenen die na de laatste trail (op zondag) niet direct naar huis willen bestaat de mogelijkheid nog een extra nacht te blijven (zondag op maandag). 

Vrijdag: aankomst vanaf 15:00 uur, na een lekkere en gezonde maaltijd beginnen we aan onze eerste korte avond trailrun of wandeling langs de Ourthe (ca. 7 km). Daarna relaxen en borrel in de prachtige tuin van ons verblijf.

Zaterdag: na aankomst van de laatste deelnemers gaan we na de lunch (rond 13:30 uur) van start met de langste trail van dit weekend. Er is keuze (afhankelijk van de wensen) uit 2 of 3 afstanden, variërend van 10 tot ongeveer 25 km. 's Avonds koken en eten we samen een lekkere en gezonde maaltijd.

Zondag: begint de dag al voor het ontbijt met een 'goodmorning-sunday' wake-up call. Na het ontbijt gaan we van start met de laatste trailrun (ca. 12 km). 's Middags lunchen we samen en rond 16:00 uur eindigt het 'basis programma'.

Ook bestaat de mogelijkheid om na de laatste trail op zondag nog even rustig bij te komen voordat weer richting huis wordt vertrokken. Op maandagochtend eindigen we dan met een rustig ochtendprogramma en een brunch als afsluiting.

Wij zorgen voor diner op vrijdag, ontbijt, lunch en diner op zaterdag (samen koken) en ontbijt en lunch op zondag, verder volop tussendoortjes en fruit. Tijdens het diner is er wijn en bier, tussendoor altijd thee, koffie en frisdrank/sap.

Vervoer: Eigen vervoer / carpoolen. Via de TRCU groeps-app kunnen oproepen voor een carpoolplek geplaatst worden. Je kan dit in het inschrijfformulier alvast aangeven.

Prijs: Zaterdag tot zondag (1 nacht) € 190 per persoon, vrijdag tot zondag (2 nachten) € 230 verlenging met 1 nacht van zondag op maandag € 40. Compleet begeleid programma inclusief verblijf, eten en drinken. Exclusief vervoer en exclusief reisverzekering.

We bevelen voor het Ardennen Trailweekend trailschoenen aan, tijdens onze seizoentrails kunnen we je hier eventueel over adviseren.

*A. € 50 bij boeking en het restant uiterlijk 1 maand voor vertrek

In het geval je zou moeten annuleren betaal je:

  • Bij annuleren tot 1 maand voor vertrek € 25 administratiekosten
  • Bij annuleren van 1 maand tot 1 week voor vertrek 50% restitutie
  • Bij annuleren korter dan 1 week voor vertrek geen restitutie