Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

Ardennen Trailweekenden en midweken, zomer 2021

- Trailweekend juli  

  • Trail Weekend van vrijdag 2 juli (10:00) t/m zondag 4 juli (17:00) (met lazy monday optie tot 5 juli 12:00)

Direct naar de inschrijving

- Trailweekend en midweek, met mogelijkheid tot deelname aan de Trail des Fantomes

  • Weekend van vrijdag 6 augustus (10:00) t/m zondag 8 augustus (17:00) (met lazy monday optie tot 9 aug 12:00)
  • Midweek van maandag 9 augustus (14:00) t/m donderdag 12 augustus (12:00)

Direct naar de inschrijving 

In deze periode in augustus wordt in de nabijheid van onze uitvalsbasis de Trail des Fantomes georganiseerd**. Voor deelnemers aan deze trail adviseren we deelname op zaterdag 7 of dinsdag 10 augustus, we stemmen ons programma hier op af. Je dient voor de Trail des Fantomes zelf in te schrijven.

Uitdagend en sportief programma met veel keuzemogelijkheden, met o.a. (als de regels, het programma en de omstandigheden dit toelaten). Beelden zeggen meer dan woorden, laat ons weten als je specifieke vragen hebt over het programma.

Impressie Ardennen weekend en midweek

 


In de zomer van 2021 organiseren wij voor de 5e keer een trailweek(end) naar de Belgische Ardennen. We gaan flink klimmen, dalen en wellicht moeten we door de Ourthe waden om weer bij ons verblijf terug te komen. We organiseren meerdere sportieve activiteiten en begeleiden meerder trailtochten en wandelingen in de prachtige omgeving. Op basis van de wensen en de conditie van de deelnemers variëren de tochten van 10 tot ongeveer 25 kilometer.


De locatie
: Nisramont ligt midden in een geweldig natuurgebied midden in de Ardennen, nabij de Ourthevallei, in de buurt van La Roche-en-Ardenne en Houffalize. Dit gebied is bij menig trailrunner bekend vanwege de prachtige trailroutes.

Het verblijf: het verblijf dat we geboekt hebben is een eenvoudig groepsverblijf en biedt ruimte aan 30 personen We hebben ook enkele plaatsen voor tentjes in de tuin.

Wij zorgen vanaf aankomst t/m het vertrek, voor ontbijt, lunch en diner. Tijdens het diner is er wijn en bier, tussendoor altijd fruit, thee, koffie en frisdrank/sap. Koken, afwassen en opruimen doen we samen.

Directe link naar het inschrijfformulier

Vervoer: Eigen vervoer / carpoolen

Prijs Ardennen weekend: (2 nachten) € 240,- 
Prijs Ardennen midweek: (3 nachten) € 260,- 
Lazy monday optie € 60,-

-Compleet begeleid programma inclusief verblijf, eten en drinken. 
-Exclusief vervoer en reisverzekering. 
-We bevelen voor het Ardennen Trailweekend, trailschoenen aan, tijdens onze seizoentrails kunnen we je hier eventueel over adviseren.

 *A. € 50 bij boeking* en het restant uiterlijk 1 week* voor vertrek

In het geval je zou moeten annuleren betaal je:
-Bij annuleren tot 1 maand voor vertrek € 25 administratiekosten 
-Bij annuleren van 1 maand tot 1 week voor vertrek 50% restitutie 
-Bij annuleren korter dan 1 week voor vertrek geen restitutie 

*Indien we de weekenden / midweken i.v.m. de corona richtlijnen moeten annuleren ontvang je de gehele (aan)betaling retour 
**Mocht de Trail des Fantomes i.v.m. de corona richtlijnen niet doorgaan, terwijl we wel naar België mogen afreizen, dan bieden we een alternatief programma.