Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

Sorry, de deelnemerslimiet is bereikt, alleen nog KidsTrail en een beperkt aantal plaatsen i.c.m. onze clinics.

Zonheuvel WinterTrail, Vol

Derde kerstdag, 27 december, landgoed Zonheuvel in Doorn. KidsTrail 1km, 5 of 10 kilometer trail.

Na de kerstdagen even lekker een frisse neus halen? Dat kan op derde Kerstdag op de Utrechtse Heuvelrug!

De start van de Zonheuvel 5 en 10 (2 ronden) kilometer WinterTrail is om 13:30 uur. Start 1 kilometer kids trail om 13:00 uur. 

We hebben een gevarieerde route over de prachtige bospaden op het terrein van Zonheuvel in Doorn uitgezet. Start en finish is bij het Maarten Maartenshuis op het landgoed. Na afloop hebben we gluhwein en wat lekkers, voor de kids (en de 'BOB') chocomel met wat lekkers. 

De route is onverhard en geheel aangegeven met lintjes. Bij start/finish hebben we een wedstrijdklok waarop je zelf je tijd kan aflezen. Er is geen elektronische tijdswaarneming en er wordt geen uitslag bijgehouden.

Kinderen vanaf 12 jaar met een goede conditie kunnen zonder problemen de 5 kilometer meelopen, voor de jongere kinderen die ook graag een rondje willen rennen hebben we een uitdagend rondje van ongeveer 1 kilometer over smalle kronkelpaadjes en uiteraard over 'Zonheuvel hill'. 

Deelname kost € 10,- * , kinderen tot 12 jaar kunnen (gratis) met ons  (en/of ouders) het rondje van 1 kilometer lopen **. 

* Inclusief koek en zopie (gluhwein, chocomel, koffie, thee en wat lekkers in kerstsfeer).

Deelname is ook mogelijk (en extra voordelig) met onze TRCU strippenkaart (1 strip) of onze TRCU cadeaubon. Gratis voor deelnemers aan onze Train4Event clinic en de woensdag trainingen.

** Kinderen vanaf 12 jaar graag opgeven met een eigen inschrijfformulier, kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meedoen, deze graag wel opgeven in het berichtveld bij je eigen inschrijving. KidsTrail inschrijven? mail ons!