Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

TRCU WinterTrails 2018

Lopen en genieten van de Utrechtse Heuvelrug op zijn mooist

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we weer prachtige (grotendeels geheel nieuwe routes) bedacht, elke week op een andere plek op de Utrechtse Heuvelrug.

Eigenlijk is de Utrechtse Heuvelrug in elk jaargetijde prachtig, maar de herfst en winter zijn absolute topmaanden. Zolang er nog bladeren aan de takken zitten, veranderen deze van dag tot dag van kleur. Zodra ze van de takken waaien, vormen ze een zacht tapijtje waar je heerlijk overheen kan lopen. Wellicht komt er op een dag een einde aan de zonnige dagen en worden we overvallen door een flinke regenbui, ook dat is trailen. Of lopen door de eerste verse sneeuw, hopelijk gaan we het de komende maanden meemaken.

Om de vorm en de goede zin van onze AutumnTrails vast te houden, organiseren we op de zondagen 25 november, 2, 9, 16* en 27** december een serie WinterTrails. De start van de WinterTrails is om 9:30.

Wintertrail special met lunch bij IlSogno in Amerongen.

**Zonheuvel Winter Trail, 5 en 10 kilometer Trail over de prachtige bospaden van landgoed Zonheuvel in Doorn, starttijd 13:00 uur.

De WinterTrail sessies sluiten we zoals je van ons gewend bent af onder het genot van een kop koffie/thee/fris en wat lekkers. En hierbij heb je uiteraard de gelegenheid om met elkaar bij te praten over de ervaringen van het trailrunnen door dit mooie en uitdagende deel van Nederland.