Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

Sorry, De Lente Trail is VOL.

TRCU LenteTrail Special op 24 maart: Correre i mangare in montagna Olandese

Hardlopen en Italiaans eten bij Il Sogno op Zuylestein 

Hardlopen en Italiaans eten gaan hand in hand. Niet alleen vereist een sportieve inspanning van het kaliber trail running een gezond eetpatroon, er is niets beters en gezelligers dan jezelf en je medesporters na een ochtend hardlopen over de Utrechtse Heuvelrug te belonen met een overheerlijke en gezonde Italiaanse proeverij. 

Na de succesvolle AutumnTrail en WinterTrail specials organiseren we op zondag 24 maart de LenteTrail Special. We starten deze dag om 09:30 uur met een Trailrun in Amerongen en we sluiten af met een lunch. Het einddoel deze dag is de sfeervolle voormalige Portierswoning op Landgoed Zuylestein. Bij het Italiaanse restaurant Il Sogno dat daar gevestigd is verwacht men ons. Op tafel staat een lekkere Italiaanse lunch voor ons samengesteld.

La Dolce Vita per eccellenza. Het leven zoals het elke dag wel zou mogen zijn. Mis het dus niet, de speciale LenteTrail op zondag 24 maart.  Er zijn helaas maar 18 plaatsen beschikbaar dus wees er op tijd bij!

Prijs : € 25,-     Dit is inclusief:

-         Lente trailtraining 09:30 -11:00 uur
-         Lunch incl . 1x koffie/thee/fris 11:15 – 12:15 uur
-         Overige drankjes voor eigen rekening
-         Helaas is er bij afmelding geen teruggave van het inschrijfgeld mogelijk    

We verzamelen vanaf 9:15 op de Bertus Leendersweg in Amerongen t.h.v. de kruising met de Industrieweg. Hier Google maps link