Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

TRCU WinterTrail Special op 16 december: Correre i mangare in montagna Olandese

Hardlopen en Italiaans eten bij Il Sogno op Zuylestein 

Hardlopen en Italiaans eten gaan hand in hand. Niet alleen vereist een sportieve inspanning van het kaliber trail running een gezond eetpatroon, er is niets beters en gezelligers dan jezelf en je medesporters na een ochtend hardlopen over de Utrechtse Heuvelrug te belonen met een overheerlijke en gezonde Italiaanse proeverij. 

Dat is ook precies wat we met de TRCU WinterTrail op zondag 16 december gaan doen. We starten deze dag om 09:30 met de training in Amerongen en we sluiten af met lunch. Het einddoel is deze dag het sfeervolle voormalige Portierswoning op Landgoed Zuylestein. Bij het Italiaanse restaurant Il Sogno dat daar gevestigd is, verwacht men ons. Op tafel staat een lekkere lunch voor ons samengesteld.

La Dolce Vita per eccellenza. Het leven zoals het elke dag wel zou mogen zijn. Mis het dus niet, de speciale WinterTrail op zondag 16 december. Er is helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Prijs : € 25,-     Dit is inclusief:

-         Autumn trailtraining 09:30 -11:00 uur
-         Lunch incl . 1x koffie/thee/fris 11:15 – 12:15 uur
-         Overige drankjes voor eigen rekening
-         Helaas is er bij afmelding geen teruggave van het inschrijfgeld mogelijk
    

Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina.

We verzamelen vanaf 9:15 op de Bertus Leendersweg in Amerongen t.h.v. de kruising met de Industrieweg. Hier Google maps link. Meerijden vanaf station Driebergen-Zeist kan ook. Stuur even een berichtje en we pikken je op om 9:01 (trein vanaf Utrecht CS om 8:54) op het station.