Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

Over ons

 

Mijn naam is Ton van Hoof, Ik ben 52 jaar en sinds vier jaar woonachtig in het mooie Amerongen. In mijn vrije tijd ben ik hardlooptrainer bij Atletiek Vereniging Nieuwegein (ATVERNI) en invaltrainer bij HardlopenisLeuk.

Hardlopen maar dan vooral hardlopen in de natuur is mijn passie. In het verleden heb ik diverse marathons gelopen waaronder Barcelona, Valencia en Athene. Nu verlaat ik steeds vaker het asfalt en kan je me al hardlopend tegenkomen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug trainend voor een mooie trailwedstrijd in binnen- of buitenland.

Mail: ton@trcu.nl

Mijn naam is Florian Koopmans, ik ben 51 jaar en woon in Driebergen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Een groot deel van mijn vrije breng ik door met hardloopschoenen aan. Als loper, maar ook als hardlooptrainer, onder andere bij Hellas in Utrecht.

De afgelopen jaren doe ik dat steeds vaker onverhard, in de bossen, tussen de heuvels en in de bergen. Na 10 jaar heel veel (10 marathons en tientallen loopjes van 800 meter tot aan de marathon) op de weg en de baan te hebben gelopen merk ik dat het lopen in de natuur me nog meer voldoening geeft. Met de oprichting van de TRCU begint een volgend hoofdstuk in mijn hardloopleven. Een heel mooi hoofdstuk, ga ik van uit!

Ik hoop jullie hierin tegen te komen en mijn passie met jullie te kunnen delen. 

Mail: florian@trcu.nl