Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

Places to Run organiseert in samenwerking met de TRCU, van 21 t/m 25 november een reis naar de Marathon du Beaujolais

Ben jij nog op zoek naar een leuke najaarsmarathon?

De Beaujolais Marathon is zowel voor fanatieke hardlopers als voor recreanten: met een uniek parkoers door de wijnstreek (met 15 proeverijen!) en door kastelen. De Beaujolais Marathon is DE grootse feestmarathon van Frankrijk (je kan het ook in een kostuum lopen!). Volg @mib_officiel op Instagram voor een sfeerimpressie.

Places to Run organiseert in samenwerking met Trail & Running Club Utrechtse Heuvelrug een Marathonweekend (5 dagen) naar de mooiste streek van de Beaujolais en de Haut-Beaujolais.

Met een volledig verzorgd lang weekend van donderdag t/m maandag zorgen wij ervoor dat jij volop kunt genieten van de wedstrijd, maar ook rondom de wedstrijd. Voor slechts €375 * zorgen wij voor: 

  • Jouw startbewijs voor een van de afstanden van de Marathon International du Beaujolais (Marathon, Halve Marathon of 13 km du Rhône) op zaterdag 23 november 2019.
  • 4 overnachtingen in een landelijk Frans kasteel: Gîte du Château de Fougères-en-Beaujolais Met een tennisbaan, een speeltuin voor de kinderen, terras, tuin, bibliotheek, bordspellen, barbecue, wifi en meer. Vanuit deze fijne plek kan je ook lekker het bos in gaan om te wandelen. Partners en kinderen zijn ook van harte welkom!
  • Lekker Frans eten met 4x een uitgebreid ontbijt, 4x picknick en 4x driegangendiner verzorgd door een lokale cateraar (vegetarisch en veganistisch is ook mogelijk). De maaltijden worden ook goed afgestemd op jouw wedstrijd. Wijn uit de Beaujolais wordt natuurlijk ook (op het juiste moment) aangeboden ;).

* genoemde prijs is op basis van marathonafstand, korting voor niet lopers, lopers van de 13 km en de halve marathon

- Het allerleukste: dit weekend beleven we van begin tot het eind samen met elkaar!

  • Exclusief vervoer, we stimuleren carpoolen, via het inschrijfformulier kan je opgeven voor de carpoollijst.
  • Exclusief verplichte medische verklaring, door (sport) arts af te geven

Ga je mee of wil je meer weten? Stel gerust je vraag en stuur een berichtje naar places.run@gmail.com, dan beantwoorden we je zsm! Wacht niet te lang met aanmelden het aantal startbewijzen voor de Marathon International du Beaujolais is beperkt, VOL=VOL!