Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

De 10 km van onze Xmas Zonheuvel Trailrun is vol, maar niet getreurd: voor de 5 km zijn nog voldoende startplekken ... een pittige ronde, net zo mooi en je bent eerder bij de glühwein :-)Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen? Voor een verjaardag of om zomaar iemand te verrassen? De TRCU Cadeaubon is er weer!


Vanaf zondag 3 november t/m 22 december wekelijkse Autumn & WinterTrails Utrechtse HeuvelrugVolg ons op Facebook en check regelmatig onze agenda.


In de donkere maanden, wekelijks core-stability indoor training voor hardlopers.

 

Welkom op onze website! Trailrunning op de Utrechtse Heuvelrug doe je bij de TRCU!

Wij zijn gek op hardlopen en doen dat bij voorkeur in het bos en tussen de heuvels. De Utrechtse Heuvelrug is onze thuisbasis en daar zijn we best een beetje trots op. Onze liefde voor het lopen en de natuur willen we graag met jullie delen. Van harte welkom bij de TRCU! 

De Stichting Trail en Running club Utrechtse Heuvelrug wil door middel van trainingen en clinics zowel beginnende als ervaren hardlopers kennis laten maken met hardlopen in de natuur (trailrunning).

Onze thuisbasis is de prachtige Utrechtse Heuvelrug (na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland). Met meerdere toppen boven de 50 meter en als hoogste punt de Amerongse berg (circa 69 meter) biedt dit gebied een uitdaging aan iedere loper.