Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

We'll be back soon! Zodra het weer veilig kan en mag gaan we weer samen de bossen in, de heuvels op!

Tot nader bericht hebben we al onze activiteiten opgeschort i.v.m. de corona maatregelen. We hebben er vertrouwen in dat we op niet al te lange termijn weer samen onze geliefde bossen in en heuvels op kunnen. Stay strong, stay fit! Tot gauw.

Het #UtrechtseHeuvelrug Trail Weekend is i.v.m. de corona maatregelen uitgesteld, zodra er een nieuwe datum bekend is laten we dit weten via onze #TrailMail. 
Elke woensdag running bootcamp in park Rhijnauwen bij Bunnik


Nieuw, nu ook sportief wandelen op de Heuvelrug. Meld je aan voor onze SeizoensTrails en we houden je op de hoogte.Met het afronden van alle 9 routes van onze TRCU BirthdayTrails is onze Strava-Art plaatje compleet. De TRCU is letterlijk zichtbaar op de Heuvelrug, van Bussum tot aan Amerongen.

Dit was tevens een geslaagde test voor een voorzichtige herstart. Vanaf zondag 24 mei weer SeizoensTrails op de Heuvelrug. 


De uitslagen en de eerste foto's van de Zonheuvel Day & Night Trail staan online.

De inschrijving voor ons Ardennen Trailweekend is geopend!TRCU trainers en crew wensen jullie een prachtig 2020! 

Wij helpen graag om al jullie goede Trail-voornemens werkelijkheid te laten worden.

De Xmas Trailrun was een Trailfeest, de foto's bekijk je via deze link.De inschrijving voor onze driedaagse langs de Noord Franse kust is geopend. Wees er op tijd bij, de capaciteit van de accommodaties is beperkt. Maximaal 25 deelnemers.


Vanaf zondag 5 januari wekelijkse WinterTrails Utrechtse Heuvelrug


Volg ons op Facebook en check regelmatig onze agenda.


In de donkere maanden, wekelijks core-stability indoor training voor hardlopers.

 

Welkom op onze website! Trailrunning op de Utrechtse Heuvelrug doe je bij de TRCU!

Wij zijn gek op hardlopen en doen dat bij voorkeur in het bos en tussen de heuvels. De Utrechtse Heuvelrug is onze thuisbasis en daar zijn we best een beetje trots op. Onze liefde voor het lopen en de natuur willen we graag met jullie delen. Van harte welkom bij de TRCU! 

De Stichting Trail en Running club Utrechtse Heuvelrug wil door middel van trainingen en clinics zowel beginnende als ervaren hardlopers kennis laten maken met hardlopen in de natuur (trailrunning).

Onze thuisbasis is de prachtige Utrechtse Heuvelrug (na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland). Met meerdere toppen boven de 50 meter en als hoogste punt de Amerongse berg (circa 69 meter) biedt dit gebied een uitdaging aan iedere loper.