Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

Derde kerstdagloop Zonheuvel Doorn

Na de kerstdagen even lekker naar buiten voor een lekker rondje van 5 kilometer in de bossen van Zonheuvel.

We starten om 13:00 uur voor ons 5 kilometerloopje over de prachtige bospaden op het terrein van Zonheuvel in Doorn. Na afloop hebben we gluhwein en wat lekkers, voor de kids (en de 'BOB') chocomel met wat lekkers. En ook aan de supporters hebben we gedacht.

De route is onverhard en aangegeven met lintjes. Bij start/finish hebben we een wedstrijdklok waarop je zelf je tijd kan aflezen. Er is geen elektronische tijdswaarneming en er wordt geen uitslag bijgehouden.

Kinderen vanaf 12 jaar met een goede conditie kunnen zonder problemen de 5 kilometer meelopen, voor de jongere kinderen die ook graag een rondje willen rennen hebben we een uitdagend rondje van 1 kilometer over smalle kronkelpaadjes en uiteraard over 'Zonheuvel hill'. 

Deelname kost € 15,- * (2 strippen) voor volwassenen en € 7,50 * (1 strip) voor kinderen** vanaf 12 jaar, kinderen** tot 12 jaar kunnen (gratis) met ons  (en/of ouders ) het rondje van 1 kilometer lopen. 

* Inclusief koek en zopie. (Gluhwein, Chocomel, koffie, thee en wat lekkers in kerstsfeer)

** Kinderen vanaf 12 jaar graag opgeven met een eigen inschrijfformulier (in het berichtveld de leeftijd vermelden), kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meedoen, deze graag wel opgeven in het berichtveld bij je eigen inschrijving.