Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

Ons Ardennen trailweekend is Vol, volg ons op Facebook of check regelmatig onze agenda voor de najaarseditie.


Ardennen Trailweekend 15 en 16 juni, VOL

In het weekend van 15 en 16 juni gaan we voor een trailweekend naar de Belgische Ardennen. We gaan flink klimmen, dalen en wellicht moeten we door de Ourthe waden om weer bij ons verblijf terug te komen. We organiseren meerdere sportieve activiteiten en begeleiden op zaterdag en zondag een trailtocht in de prachtige omgeving. Op basis van de wensen en de conditie van de deelnemers variëren de tochten van 10 tot 20 kilometer.

De locatie: Nisramont ligt midden in een geweldig natuurgebied midden in de Ardennen, nabij de Ourthevallei, in de buurt van La Roche en Ardenne en Houffalize. Dit gebied is bij menig trailrunner bekend vanwege de prachtige trailroutes.

Het verblijf: Het groepsverblijf dat we geboekt hebben biedt ruimte aan 30 personen en bestaat uit
enkele slaapkamers met tweepersoonsbedden, stapelbedden en een slaapzaal. 

Programma: Na aankomst op de locatie op zaterdag 15 juni (vanaf 11 uur) gaat ons programma na de lunch van start met een eerste trailrun. Voordat het avondprogramma begint koken en eten we samen een lekkere maaltijd. Op zondag begint de dag al voor het ontbijt met een 'goodmorning-sunday' wake-up call. Na het ontbijt gaan we van start met de tweede trailrun, in het dal van de Ourthe. 's Middags lunchen we samen en rond 16:00 uur vertrekken we weer richting Nederland.

Wij zorgen voor lunch en diner op zaterdag (samen koken) en ontbijt en lunch op zondag, verder genoeg tussendoortjes en fruit. Tijdens het diner is er wijn en bier, tussendoor altijd thee, koffie en frisdrank/sap.

Vervoer: Eigen vervoer / carpoolen. Er zijn voldoende mensen met een auto dus een carpoolplek kan vast geregeld worden. Je kan dit in het formulier aangeven.

Prijs: € 175 per persoon. Compleet begeleid programma inclusief verblijf, eten en drinken. Exclusief vervoer en exclusief reisverzekering